Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (7.18 secunde)
De fapt, a intervenit ca un mojic pe telefon la o emisiune la care nu a fost invitat", a declarat Ludovic Orban.
Directorul adjunct al noii Directii de investitii si integrare europeana, Sever Bordu, despre care toti colegii spun ca se ocupa de proiectul bulevardului Nicolae Titulescu, nu a raspuns la telefon.
"Din ianuarie, de la instalarea mea in functie, nu am primit niciun telefon pentru a influenta preturile sau politica energetica.
Primarul Clujului a vorbit dumi-nica la telefon cu presedintele suspendat Traian Basescu si a primit ieri un cos de flori din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara.
"Nu putem amenaja sectiile de votare si sa tragem firele de telefon cu elevii in clase. Primarii nu pot lucra cu copiii peste ei", a declarat prefectul.
Cetatenii interesati sa se implice in observarea referendumului din 19 mai sint invitati sa sune la telefon 0721-264.482, sau pe e-mail la [email protected], persoana de contact:
"Am ajuns ca in 2007 sa-mi fie teama sa vorbesc la telefon, sa-mi fie teama sa am o conversatie privata cu un prieten si sa am tot timpul institutiile statului ascultand si stand la presiune, comandate de Traian Basescu", a spus Geoana, intr-un talk-show al TVR1.
Delegatia PNL din care faceau parte Tariceanu, Norica Nicolai, Dan Motreanu si Crin Antonescu a asteptat aproape doua ore la una din vilele de protocol ale Guvernului, presedintele PSD multumindu-se sa-l anunte intr-un tarziu prin telefon pe primul ministru ca nu mai vine la intalnire.
- ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
Mangaliotul a anuntat ca ofera o suma de bani (ceea ce a si facut) in schimbul obiectului care continea numere de telefon importante pentru ministru, asa ca, la scurt timp, mobilul a fost inapoiat intr-un plic, la un sediu al Postei Romane.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a discutat la telefon cu liderul PSD, Mircea Geoana, dupa ce, cu doua zile inainte anuntase ca formatiunea sa este dispusa sa discute cu social-democratii pe tema depunerii motiunii de cenzura.
"Am o relatie foarte buna cu Adrian Nastase. Am vorbit si astazi (n.r. - joi) cu el la telefon.
Totodata, pe langa scrisoarea pe care Dan Moldovan o adreseaza cetatenilor Mangaliei - si in care este notat si numarul de telefon la care poate fi contactat, democratul a adresat o epistola si colegilor sai de organizatie, prin care le transmite ca "in calitate de coleg de partid, mi se pare firesc sa va aduc la cunostinta aceasta decizie personala.
Potrivit Mediafax, treziti de dimineata, multi au adormit in sala, iar altii au citit ziare sau au vorbit la telefon.
Pe de alta parte, primul ministru a facut unele precizari legate de gestionarea crizei legate de situatia romanilor din Italia, neuitand - intamplator sau nu - sa aminteasca de faptul ca atunci cand, duminica trecuta, a discutat la telefon cu seful statului despre subiectul respectiv, Traian Basescu era "destul de grabit".
Liderul PNL a cerut, de asemenea, presedintelui Basescu sa faca publice sumele cheltuite pentru campania electorala prin telefon, aratandu-se agresat de aceasta metoda.
"Domnul Mazare nu mi-a raspuns la telefon". Dae a mai spus ca de vorbit, vorbeste cu Mazare, "dar foarte rar, si numai chestiuni legate de partid".
Acesta era preocupat sa intre in legatura directa in cadrul unei emisiuni tv, asa ca a pasat problema preluarii telefoanelor altcuiva, care, dupa ce afla cine se afla la celalalt capat al "firului", revenea cu un telefon si cu un raspuns "potrivit":
"Am primit un telefon. Nu am primit niciun fel de hartie, nicio solicitare scrisa. Le-am solicitat sa imi trimita in scris despre ce este vorba.
În procedura urmaririi, interceptarea si înregistrarea convorbirilor sau comunicarilor efectuate prin telefon sau prin orice alt mijloc electronic de comunicare, inclusiv înregistrarile ambientale, se dispun la propunerea procurorului care supravegheaza activitatea organelor de politie care efectueaza urmarirea persoanei data în urmarire, daca instanta apreciaza ca indentificarea, cautarea, localizarea si prinderea persoanelor date în urmarire nu pot fi facute prin alte mijloace sau ar fi mult întârziata.
google-analytics.com